Schrijven is van mij

Schrijfvakanties

Schrijfvakanties

Je kunt een schrijfvakantie vanaf twee dagen boeken in onze chambre d'hôte ‘Le jeune marronnier’. Alleen of met meerdere mensen. Je geniet bij ons van een volledig verzorgde vakantie in de prachtige omgeving van de Hoge Venen waarin je tot rust komt en daarnaast geniet je van een persoonlijk schrijfprogramma op maat. En/of je geniet van de noodzakelijke rust voor het (af)schrijven van jouw manuscript.

Onderwerpen worden in samenspraak vastgesteld. Denk daarbij aan:
autobiografisch schrijven, columns, fantasy/science fiction, geschiedschrijving, journalistiek artikel, landschapsgedichten, liedteksten, ontmoetingen ensceneren, personages uitdiepen, poëzie, recensies, reisverhalen schrijven, spanningsboog bouwen, spelen met plaats, ruimte en tijd, schrijven in beelden en schrijven m.b.v. de zintuigen.

Tijdens een schrijfvakantie mag je gedegen feedback verwachten op al jouw geproduceerde teksten. Er zal veel aandacht zijn voor schrijf- en verteltechnieken en voor het aantrekkelijk schrijven en formuleren tot een goed leesbaar verhaal.

 

Naast de vrij te boeken schrijfarrangementen, staan er ook vaste onderwerpen op het programma waarin bepaalde verhaalelementen centraal staan. Bekijk het overzicht van onderwerpen voor de lente en zomer.

Surf voor meer informatie over de locatie op:
‘Le jeune marronnier’.

Kosten

De schrijfvakanties kosten vanaf € 185,- per persoon. Dit is inclusief vol pension en op basis van twee personen op een kamer. Voor een eenpersoons kamer geldt een toeslag van € 10,- per nacht.

  • 2 nachten/1 schrijfdag: € 185,-
  • 2 nachten/2 schrijfdagen: € 220,-
  • 3 nachten/3 schrijfdagen: € 330,-
  • 4 nachten/4 schrijfdagen: € 440,-
  • 5 nachten/5 schrijfdagen: € 545,-
  • 6 nachten/6 schrijfdagen: € 655,-
  • 7 nachten/7 schrijfdagen: € 765,-