Schrijven is van mij

Manuscriptbegeleiding

Manuscriptbegeleiding

Je hebt een verhaal in je hoofd dat vraagt om geschreven te worden. Autobiografisch, biografisch of verzonnen. Je hebt een deel geschreven van een bundel, een novelle of een roman wat je wilt bewerken tot een volledig manuscript. Je wilt debuteren of je bent reeds gedebuteerd. In alle gevallen ben je bij mij voor jouw manuscriptbegeleiding aan het goede adres. Graag leer ik je de trucs. Je mag van mij gefundeerde en opbouwende tekstgerichte feedback verwachten waarbij jij eigenaar blijft van jouw teksten. Geen gehak en gesnoei waarbij geen spaander heel blijft van jouw verhaal. Samen halen we het beste uit jouw schrijverschap. Aan het einde ontvang je van mij een verslag van jouw geschreven manuscript.

Manuscriptanalyse

Bij manuscriptanalyse mag je rekenen op dezelfde gedegen begeleiding op maat. Alleen heb je nu al een manuscript klaar liggen. Je wilt een extra beoordeling van de kwaliteit van jouw werk, je wilt weten of jouw schrijfstijl past bij het gekozen genre, je wilt een beoordeling van de uitwerking van jouw personages of jouw plot. Of je wilt weten waarom geen enkele uitgever tot op heden toehapt. We gaan onderzoeken waaraan het schort.

Begingesprek en eindgesprek

In een oriënterend gesprek ga ik samen met je inventariseren wat jou voor ogen staat bij jouw manuscript en we werken jouw doelstellingen uit in een plan van aanpak. Gedurende het werken aan je manuscript mag je rekenen op de begeleiding die daarbij nodig is.

In een evaluatie bespreken we het geschreven manuscript aan de hand van mijn gemaakte analyseverslag. Dit verslag kun je desgewenst meesturen als aanbeveling aan uitgevers.

Kosten

Inclusief intakegesprek en eindevaluatie:
Manuscriptbegeleiding of een manuscriptanalyse kost € 75,- voor het verslag en daarnaast per 1000 woorden manuscript € 7,-.
Dit is exclusief 21% BTW.

Stel je vraag online »