Schrijven is van mij

Over Annemieke Elfers

Ik ben andragoge, docente Nederlands en schrijfcoach. De andragogiek houdt zich bezig met het begeleiden van volwassenen in veranderingsprocessen.

Ik heb gewerkt in het onderwijs en in het vormingswerk met volwassenen. In het vormingswerk heb ik een thematische cursus 'levensverhalen schrijven' vernieuwd en voorzien van een doordachte methodiek. Sinds 1999 genieten mijn cursussen autobiografisch en biografisch schrijven een grote populariteit. Sedert 2007 verzorg ik eveneens cursussen fictie schrijven in eigen beheer en bij de Volksuniversiteit. Al het materiaal voor de cursussen heb ik zelf ontwikkeld.

Sedert 2009 voer ik samen met mijn man een chambre d'hôte op onze geliefde plek in Robertville. Robertville ligt aan de voet van het grootste natuurreservaat van België, de Hoge Venen, op slechts 80 kilometer van Maastricht.
Bij ons in 'Le jeune Marronnier' kun je terecht voor een heerlijke volledig verzorgde wandel- of schrijfvakantie.

Ik bied ook manuscriptbegeleiding aan. Vanuit mijn deskundigheid ben ik een kritische meelezer en beoordelaar voor manuscripten in allerlei genres. Veel manuscripten heb ik helpen persklaar maken.
Mijn deskundigheid als andragoge en docente Nederlands zet ik graag in ten behoeve van persoonlijke en zakelijke schrijfcoaching op maat.
Tenslotte ben je bij mij als docente Nederlands aan het juiste adres voor redactie van al je zakelijke teksten.